Störst är inte alltid bäst! Vi är en liten familjestädfirma som är fokuserade på att leverera högsta standard inom städ och hushållsnära tjänster. Vi erbjuder våra tjänster till såväl företag som privatpersoner.
Vi utför vårt arbete i Varberg med omnejd.  En inställelseavgift beroende på avstånd tillkommer.
Vi arbetar även kvällar och helger och har all utrustning samt alla medel med oss. Önskas någon speciell utrustning eller medel så köper vi detta efter kundens behov och önskemål.

Våra tjänster utförs i alla typer av objekt: hus, lägenheter, kontor, förskolor, hotell & restauranger, butiker, lagerlokaler mm.  Vi städar även vind, källare och garage. Vid grundstädning kör vi ut önskade och stora föremål som t.ex. piano  till tippen.
Vi jobbar professionellt med: städning, fönsterputs, hemstädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning, kontorsstädning, byggstädning, snöskottning mm.

Du kan känna dig trygg när du anlitar oss på Bella Verona Städ . Våra positiva och engagerade medarbetare jobbar så att du som kund ska känna trygghet i din vardag.

Vi har F-skattesedel och använder oss av RUT/ROT-avdrag.
Hos oss kan du känna dig trygg med att vi lämnar garanti på utfört arbete, att personalen har tystnadsplikt och att vi har en ansvarsförsäkring.

bella1

Swedbank Försäkring
F-skatt  SE 720107386801
Bankgiro 526-6408
Org. nummer: 1972010738689