Bella Verona Städ är ett mindre och personligt städföretag som sätter stor vikt på dig som kund.

Flyttstädning – Stora krav ställs på en flyttstädning och de flesta vill inte lägga ner mycket tid på att städa när man har ett nytt hem att ta hand om. Koncentrera dig på flytten och överlåt städningen till oss.

Fönsterputs –  Vi utför fönsterputsning hos företag och privatpersoner till konkurrenskraftiga priser.

Hushållsnära tjänster – Vi skapar trivsel och ger dig tid över när du fokuserar på arbete och familj. Vi ser till dina önskemål, och kommer överens med er vad som ska göras.

Kontorsstädning – Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning på såväl mindre som medelstora och stora företag. En städning som oftast måste anpassas efter kundens behov och tider.

Storstädning – Under en storstädning får ditt hem en grundläggande rengöring av ytor som normalt inte hinns med. Vi anpassar varje uppdrag efter kundens önskemål.

Trappstädning – Med rätt utförd och regelbunden trapphusstädning hålls trapporna rena och fina vilket ökar trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna.

Visningsstädning – Se till att din lägenhet eller ditt hus är riktigt rent inför din visning så blir det ett attraktivare objekt.

Vi utför även trädgårdsarbete, flytthjälp, fasadtvätt, strykning av kläder mm.

REFERENSER

För prisuppgift eller övrig kontakt fyll i intresseanmälan här på hemsidan eller maila oss direkt på veronastad02@gmail.com

    Namn*

    E-post*

    Ämne

    Ditt meddelande